Nieuwsbrief:

KTM  450 EXC F SIX DAYS - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Oranje
ktm - 450-exc-f-six-days
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
​De KTM 450 EXC-F SIX DAYS ​heeft weinig introductie nodig in enduro-kringen.​ Grote kracht, ongeëvenaarde wendbaarheid en vrachtwagenladingen koppel plaatsen dit extreme READY TO RACE enduro-wapen aan het scherpe einde van elke offroad-strijd. Voor 2025 behoudt hij zijn kampioenswinnende afkomst met een lichtgewicht frame, ophanging met gesloten cartridges en een wapenkist met slimme elektronica in de paddock. Hoogtepunten van de KTM EXC SIX DAYS RANGE 2025 zijn:

ORANGE GLOSSY FRAME
FRAME PROTECTION SET
SIX DAYS SPECIFIC SEAT
MAP-SELECT SWITCH
TRACTION CONTROL
QUICK SHIFTER
6DAYS BRANDED PARTS
ORANGE ANODIZED CNC MACHINED TRIPLE CLAMPS
ORANGE FRONT AXLE PULLER
SEMI-FLOATING FRONT BRAKE DISC
SOLID REAR BRAKE DISC
REAR BRAKE SAFETY WIRE
SUPERSPROX STEALTH REAR SPROCKET
SKID PLATE
RADIATOR FAN
METZELER 6 DAYS EXTREME TIRES

  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Pancake" betekent: Aanduiding voor een motorfiets waarbij de cilinders in het horizontale vlak tegenover elkaar liggen. De langste traditie op het gebied van boxermotoren heeft Duitsland. De bekend­ste boxermotor is die met twee cilinders van het Duitse merk BMW. De Honda GL1000 GoldWing die in 1974 op de motorbeurs van Keulen werd geďntroduceerd, heeft een watergekoelde viercilinder boxermotor. Inmiddels heeft de GoldWing een opvolger gevonden in de Aspencade met een zescilinder boxermotor van 1500CC. Een boxermotor met twee cilinders wordt in het Engels een flat twinof pancake, oftewel pannekoek genoemd.
© 2000 - 2024 Motoroccasion